Βασιλειάδης: «Θα βρούμε λύση στον Ηρακλή»

Βασιλειάδης: «Θα βρούμε λύση στον Ηρακλή»

«Θα «ματώσουμε» να βρούμε λύση και να λειτουργήσει ο σύλλογος. Αυτή είναι η δέσμευσή μου». Το …χάπι στον άρρωστο οπαδό του Ηρακλή που είδε την ομάδα του να διαλύεται και να επιστρέφει στον ερασιτεχνισμό προσέφερε ο Γιώργος Βασιλειάδης μετά την τελετή παράδοσης του Ποσειδωνίου κολομβητηρίου, προφανέστατα για ψηφοθηρικούς λόγους.

Ο υφυπουργός αθλητισμού δήλωσε:

«Η επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΓΣ είναι καθημερινή. Προσπαθούμε μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα προβλημάτων να βρούμε λύσεις. Πολλά τα λάθη, οικονομικά, πολιτικά, οδήγησαν σε κατάσταση που δεν πάει άλλο. Εμείς θα βρούμε λύσεις

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής είναι το μέγιστο ζήτημα για την αθλητική πολιτεία. Θα περάσει μία τροπολογία για να δημιουργηθούν αρχικά πρόσωπα που θα αποτελούν διοίκηση. Φτιάχνουμε σενάρια, ψάχνουμε νόμιμες λύσεις που θα διασφαλίσουν πως θα υπάρχει ο σύλλογος.  

Ο Ηρακλής είναι τεράστιο μέγεθος, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη. Για όλη την Ελλάδα. Ο Ηρακλής δε θα καταρρεύσει. Το εγγυόμαστε. Για την ΠΑΕ είναι περιορισμένες οι παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε, αλλά αν είναι ζωντανός ο ΓΣ το «κύτταρο» του συλλόγου, τότε όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους. Αν το καταφέρουμε οι φίλοι του Ηρακλή θα έχουν ελπίδα να δουν και πάλι το σύλλογο όπως τον ονειρεύονται. Θα «ματώσουμε» να βρούμε λύση και να λειτουργήσει ο σύλλογος. Αυτή είναι η δέσμευσή μου».